Informatie

U vindt hier informatie over Factor 4 Index workshops & trainingen, het laatste nieuws en publicaties over de onderzoeken van de Factor 4 Index
Nieuws
In Belgie is de term Het Nieuwe Werken nog niet zo ingeburgerd als in Nederland, maar daar gaat verandering in komen. Het Belgische informaticabedrijf Cegeka, een van de belangrijkste hosters van computersystemen in België en Nederland, is de eerste partner in België die gecertificeerd is voor de “Factor 4 Index”,om bedrijven te helpen om gefaseerd naar Het Nieuwe Werken over te stappen.
Persbericht

Recent onderzoek wijst uit dat er belangrijke verschillen zijn in de beleving van mannen en vrouwen waar het hun werkomstandigheden betreft. Ook hun ervaringen met het Nieuwe Werken zijn anders. Over dit nauwelijks belichte aspect van het Nieuwe Werken presenteert het onderzoeksinstrument Factor 4 Index van Calanza, een aantal opmerkelijke conclusies.
Persbericht

Boer & Croon NexTrategy heeft in 2005 met en voor Microsoft de Factor 4 ontwikkeld. De Factor 4 is inmiddels meer dan 100 keer toegepast bij profit en non-profit instellingen.
Bron: Aart Bos van Boer & Croon NeXtrategy

De Factor 4 Index bestaat ruim 4 jaar. Een groot aantal onderzoeken is uitgevoerd bij meer dan 500 organisaties, verdeeld over verschillende branches, grote en kleine bedrijven. Tijd voor een analyse!
Facts & Figures van Het Nieuwe Werken

» Terug naar andere categorieën

© Copyright 2015 Calanza BV. Alle rechten voorbehouden | Privacy